Επίσκεψη στο Ιατρείο

Αθανάσιος Κολυβήρας Επεμβατικός Καρδιολόγος

Ιατρείο καρδιαγγειακής πρόληψης και επεμβατικής καρδιολογίας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία μας είναι η παροχή ασφαλούς, εξατομικευμένης και ολοκληρωμένης φροντίδας, υψηλής ποιότητας, προς κάθε ασθενή, βασισμένη σε σύγχρονες επιστημονικές τεκμηριωμένες οδηγίες. Ο ασθενής είναι στο επίκεντρο της φροντίδας. Προτεραιότητά μας είναι η αναγνώριση των αναγκών του, μέσω της παροχής του απαραίτητου χρόνου, ώστε να μας πει το πρόβλημά του και να διενεργηθεί μία ενδελεχής κλινική εξέταση και καρδιολογικές εξετάσεις. Σκοπός είναι η σωστή διάγνωση, η έγκαιρη αντιμετώπιση και η εφαρμογή της καταλληλότερης θεραπείας.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Οι αξίες που διέπουν τη λειτουργία του ιατρείου και αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας μας:

Σεβασμός και Υπευθυνότητα: Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ενέργειες και πρακτικές προς όφελος των ασθενών και των οικείων τους, σεβόμενοι τις ιδιαίτερες ανάγκες, επιθυμίες και προσδοκίες τους.

Ποιότητα και Ασφάλεια: Διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα κατά την παροχή ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών, περιφρουρώντας την ασφάλεια του ασθενούς.

Γνώση: Επενδύουμε στην καινοτομία και την άρτια γνώση, μέσα από συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση.

Ακεραιότητα: Αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις μας με τους ασθενείς με ειλικρίνεια, τιμιότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης, προασπίζοντας τα δικαιώματά τους.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Η διαρκής βελτίωση των υπηρεσιών μας και η συνακόλουθη αύξηση της ικανοποίησης των ασθενών μας, αποτελούν κύριους στόχους του ιατρείου μας.

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία συμβουλευτείτε μας. Είμαστε πάντα δίπλα σας.

Πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση