Διάγνωση αρρυθμίας μέσα από ένα application

Διάγνωση αρρυθμίας μέσα από ένα application και στο ιατρείο μας.

Με μία εφαρμογή στο Apple Watch Series 4 θα είναι πλέον δυνατή η διάγνωση αρρυθμίας της κολπικής μαρμαρυγής.

Μέσα από μια εφαρμογή του Apple Watch Series 4, εγκεκριμένη από το FDA, οι ασθενείς με κολπική μαρμαρυγή – και όχι μόνο – θα μπορούν να κάνουν ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα μόνοι τους απλά από τον καρπό τους, μετρώντας τον καρδιακό ρυθμό όταν νιώθουν ανησυχητικά συμπτώματα.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή;

Νέα ηλεκτρόδια που βρίσκονται στον κρύσταλλο της οπίσθιας πλευράς και ψηφιακή κεφαλή του Apple Watch Series 4 βοηθούν στη λήψη του ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG). Oι χρήστες απλά ενεργοποιούν την εφαρμογή και τοποθετούν το δάχτυλο τους στη ψηφιακή κεφαλή. Όσο ο χρήστης ακουμπά τη ψηφιακή κεφαλή, το κύκλωμα ολοκληρώνεται και μετρώνται τα ηλεκτρικά σήματα. Μετά από μόλις 30 δευτερόλεπτα, ο καρδιακός ρυθμός κατηγοριοποιείται ανάλογα με τα ευρήματα.

Όλες οι καταγραφές και οι αντίστοιχες “διαγνώσεις” – κατηγοριοποιήσεις, αποθηκεύονται με ασφάλεια στην αντίστοιχη εφαρμογή Health του iPhone.
Οι χρήστες μπορούν με τη μορφή pdf να μοιράζονται αρχεία με τους ιατρούς τους.

Τα παραπάνω στοιχεία παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο συνέδριο ΑCC 2019, που έγινε στην Αμερική!

Στο καρδιολογικό μας ιατρείο, υιοθετώντας πάντα τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, σύντομα θα έχουμε και εμείς αυτή την τεχνολογία.

Έτσι, οι ασθενείς μας όχι μόνο θα μπορούν να έχουν τον έλεγχο αλλά και μαζί να εξασφαλίζουμε την ομαλή παρακολούθηση και συντήρηση του όποιου καρδιολογικού σας προβλήματος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.